Black Friday-rea Resor & Hotell

Black Friday-rea hos butiker där du kan boka resor & hotell på nätet.

Shoppa resor & hotell på Black Friday

Black Friday-rabatt på resor och hotell

Shoppinghögtiden Black Friday har på senare år blivit en allt viktigare begivenhet i Sverige. Det gäller inte minst inom rese- och turistbranschen, där många företag har Black Friday-rea på hotell och på resor. Går du med resplaner är detta rätt tillfälle att slå till. Att boka en resa på Black Friday brukar löna sig, oavsett om du föredrar Hotels.com, Booking.com, Expedia eller någon annan bokningssajt.

Boka hotell på Black Friday

Även om et inte är läge för en längre resa just nu kan det vara en god idé att utnyttja årets Black Friday-rea på hotell till att få till en mysig helg med din partner, familj eller vänner. Varför inte boka hotell på Black Friday i närheten av där du bor - ibland är det helt enkelt skönt att få miljöombyte, och inte minst känna vardagslyxen i att sova i fräscha lakan som någon annan har bäddat åt dig. kanske finns det till och med ett spa på hotellet, eller en restaurang eller hotellbar av högre standard. Detär sådan lyx som blir lättare att unna sig tack vare Black Friday-rea på hotell. Ta en titt på sajter som de tidigare nämnda Hotels.com, Booking.com och Expedia för att se vilka erbjudanden som finns i din region. Där kan du dessutom läsa omdömen från tidigare gäster, för att se hur andra har upplevt hotellen. Tänk bara på att inte vänta för länge med att boka hotell på Black Friday, för de bästa erbudanderna brukar ta slut snabbast.

Boka resa på Black Friday

Kanske är det ändå läge att boka en resa nu när det är Black Friday-rabatt på resor? Ibland vill man bara komma iväg lite, så varför inte boka den där resan nu när den är billigare än vid andra bokningstidpunkter? Med Black Friday-rabatt på resor kanske den där drömresan trots allt visar sig ligga inom din budget. Ta en titt på de olika resesajterna för att se hur långt pengarna räcker. Som vanligt är det smart att vara ute i god tid när du ska boka resa på Black Friday - många vill ta del av de bästa erbjudandena, så se till att du är på banan när den svarta fredagen brakar loss!

Vad är Black Friday?

Black Friday kommer, som så mycket annat, ursprungligen från USA. Den inträffar dagen efter Thanksgivingdagen i USA, en helgdag som alltid inträffar den fjärde torsdagen i november. Den påföljande klämdagen har sedan 1950-talet räknas som starten på julhandeln i det stora landet i väster. Eftersom många var och är lediga lediga under dagen, föll det sig naturligt att passa på att börja se sig om efter julklappar till nära och kära. Många butiker passade också på att skylta med specialerbjudanden för att locka än mer kunder, och på så sätt sattes snöbollen i rullning. I dag finns Black Friday i många länder, inklusive Sverige. Sedan några år tillbaka har Black Friday fått en fortsättning i form av Cyber Monday.