Black Friday-rea Inredning & Möbler

Black Friday-rea hos butiker som säljer inredning & möbler på nätet.

Shoppa inredning & möbler på Black Friday

SoffaDirekt
Med denna rabattkod till SoffaDirekt får du 5% rabatt på hela sortimentet. Gäller ej på reavaror.
Royal Design
Royal Designs outletavdelning med massor av designprodukter till fantastiska priser. Begränsat antal, gäller så långt lagret räcker.
50%
SoffaDirekt
Alla aktuella deals med upp upp till 50% rabatt på utvalda storsäljare hos SoffaDirekt.se
Bättre Nätter
Alla aktuella reamöbler till kampanjpriser hos Bättre Nätter
Confident Living
Här hittar du alla just nu prissänkta möbler hos Confident Living
70%
Culina
Upp till 70% rabatt på köksredskap och kökstillbehör i Culinas rea-avdelning
70%
Granit
I outletavdelningen hos Granit hittar du varor med upp till 70% rabatt
50%
Kila Möbler
Alla aktuella rea-produkter hos Kila Möbler. Spara upp till 50%!
KitchenTime
Köksprodukter och inredning till fyndpriser i KitchenTimes fyndhörna! Först till kvarn!
Nordiska Galleriet
Här hittar du alla just nu aktuella kampanjer hos Nordiska Galleriet
70%
Reforma
Handla möbler och inredning med upp till 70% rabatt i Reformas outlet-avdelning
70%
Reforma
I Reformas rea-avdelning hittar du möbler och inredning med upp till 70% rabatt
10%
The Sofa Store
10% rabatt på alla lampor hos The Sofa Store
10%
The Sofa Store
10% rabatt på alla mattor hos The Sofa Store
10%
The Sofa Store
10% rabatt på soffbord med denna The Sofa Store rabattkod
95%
Voga
Upp till 95% rabatt på hela sortimentet av designmöbler hos Voga.com

Black Friday-rea på inredning och möbler

Black Friday kommer från början från USA och är en av de största reorna på året. Den infaller alltid dagen efter Thanksgiving (som i sin tur alltid är den fjärde torsdagen i november) och 2024 är det den 29 november som gäller. Denna dag erbjuder väldigt många butiker, både fysiska och online, sina kunder att handla möbler på Black Friday till fantastiska rabatter och låga priser. Det gäller dock att vara snabb - dessa otroliga rabatter på heminredning är bara aktuella under 24 timmar!

Här i Sverige har Black Friday-rean funnits i några år nu och den blir bara mer och mer omfattande för varje år. Butikerna som deltar går såklart inte heller med förlust, snarare tvärtom. Dessa stora Black Friday-rabatter på heminredning, mode och elektronik innebär oftast en ökning med 100% jämfört med en liknande dag utan rea. Detta bidrar såklart också till att fler butiker väljer att vara med under Black Friday. För oss kunder blir det en möjlighet att utnyttja denna rea på möbler under Black Friday för kunna unna oss saker vi riktigt längtat efter! Dessutom inträffar Black Friday perfekt för att dra igång årets massiva julhandel. Det här året förväntas rean bli den bästa någonsin här i Sverige, med stora rabatter och längre öppettider.

Under rean 2024 kommer du kunna köpa möbler till rabatterade priser på Black Friday och göra otroliga fynd i ett stort urval butiker. I år deltar bland annat Royal Design, Furniturebox, Ellos och många, många fler. Några butiker avslöjar sina Black Friday-rabatter på heminredning i förväg, men vanligen släpper de den informationen så tätt inpå själva Black Friday som möjligt. Det kan röra sig om rabatter från några hundralappar upp till flera tusen kronor, så det finns gott om chanser att shoppa möbler på Black Friday och kanske till och med fina julklappar till familj och vänner.

Oavsett vad det är du letar efter så kan du under Black Friday ofta köpa möbler till riktigt bra pris. Det är alltid stor efterfrågan på möbler och heminredning under Black Friday och det är inte sällan det är mycket prylar som reas ut med en slående prisnedsättning. Du kan till exempel handla möbler billigare från välkända butiker som Ellos, Åhléns, Furniturebox och många fler. Det är alltid en bra idé att kolla in dina favoritbutikers Facebook och hemsidor för att hålla koll på deras bästa erbjudanden och rabatter.

För att få en bra start på årets rea på möbler behöver du se till att förbereda dig ordentligt! Först och främst, se till att spara tid genom att registrera ett användarkonto i förväg hos de onlinebutiker du är intresserad av. När det äntligen blir midnatt och rean drar igång på riktigt gäller det att veta vilka varor du ska rikta in dig på, om det är en vara som är mer populär är risken väldigt stor att den snabbt tar slut och försvinner ur sortimentet.

Om du vill fynda möbler på Black Friday är det en bra idé att göra en lista i förväg med de produkter du är intresserad av att köpa och skriva ner rätt färg, modell och pris. Några butiker publicerar nya erbjudanden och rabatter varje timma under detta rafflande dygn, så man får se till att hålla stenhård koll redan från starten!